таг: седумдесетите

ФОТО I Пред 20 години живееше турбулентно менувајќи ги жените секојдневно:...

0
На прагот на седумдесетите години, актерот е среќен и заљубен… Актерот Дејвид Хаселхоф (68) овие денови живее мирен, пензионерски...