таг: Седат

Виц на денот: Ѕвезда

0
Ноќ. Двајца заљубени седат на клупа во паркот. Дечкото:– Еј, гледај срце, ѕвезда шо паѓа, посакај нешто!– Сакам да се омажам за...

Виц на денот: Изум

0
Седат Трпе и Цветко запиени во кафана, Цветко прашува:– Трпе, дали знаеш дека американците го измислиле телескопот за да гледаат во ѕвездите?–...

Виц на денот: Славење

0
Седат две плавуши и едната и вика на другата:– Еј види го пијаниот будала!– А кој е тој?– Абе еден пред десет...