таг: Сегашната

Војната во Украина „може да трае и до 50 години“, вели...

0
Сегашната војна во Украина би можела да биде „генерациска борба“ која ќе трае до 50 години, предупреди водечки експерт за одбрана....

Балканците во шок, Голф може да престане да се произведува

0
Сегашната осма генерација на VW Golf би можела да биде нејзината последна, пишуваат германските медиуми. Ова ќе биде шок за Балканците за кои...

Близнаците стравуваат од неуспех, Вагата со подобрени финансии

0
ОВЕН Сегашната фаза не е поволна за никакви ризици и избрзани коментари. Понекогаш е подобро да молчите отколку да излезете со...