таг: Себастијен

Необично пријателство: Возачот и телохранител кој од Карл Лагерфилд наследи милиони,...

0
Себастијен Жондо ја издаде книгата „Како си, драг Карл?“ во  која открива многу интересни детали за починатата модна легенда Карл Лагерфилд ...

Необично пријателство: Возачот и телохраните кој од Карл Лагерфилд наследи милиони,...

0
Себастијен Жондо ја издаде книгата „Како си, драг Карл?“ во  која открива многу интересни детали за починатата модна легенда Карл Лагерфилд ...