таг: својства

Сите дома го имаме овој зачин, а не знаеме колку е...

0
Еве ги докажаните корисни својства на омилениот зачин: Ориганото е билка која со векови се користи за да ги направи оброците поубави,...

Ова цвеќе дома заменува десетина антибиотици

0
Каланхоето е лековито растение, чии својства се користат кога растението ќе достигне 40-60 сантиметри и кога долната страна ќе стане густа. Растението...

Здравствени проблеми кои ќе ги излечите со помош на семките од...

0
Поради неговите својства, грејпфрутот е квалификуван како диететско овошје. И навистина, целулозата, семето и кората на овој цитрус содржат голем список на здравствени...