таг: свеќите

ФОТО | Детали како од бајките! Осум идеи за несекојдневно уредување...

0
Светлината од свеќите, сијаличките, мирисот на елка и цимет, интересните чинии, прекрасните салфети…. Тоа не е најважното, ќе се...