таг: Светлата

Блесна елката пред „Рокфелер“ во Њујорк

0
Светлата на божиќното дрво пред њујоршкиот „Рокфелер центар“ беа официјално и свечено запалени на Менхетен. Висината на норвешката смрека е 24 метри. ...