таг: светилките

Во центарот „Рокфелер“ во Њујорк: Најпознатата новогодишна елка со 50.000 сијалички...

0
Традиционалното вклучување на светилките на елката пред центарот „Рокфелер“, кое секоја година со нетрпение го очекуваат илјадници луѓе и туристи во...