таг: САРСКоВ2

Дали би ја носеле оваа „паметна“ маска? Заштитува од коронавирус и...

0
Од појавата на вирусот САРС-КоВ-2, експертите неуморно трагаат по адекватен начин на заштита што ќе спречи продирање на коронавирусот во носот и устата....

Германија го пријави првиот случај на новиот вид коронавирус кој се...

0
Новиот вид на пандемичниот САРС-КоВ-2 коронавирус, која брзо се шири во Велика Британија, за првпат е регистриран и во Германија, соопшти синоќа германската држава...