таг: Сардините

Сардини – одлични се за здравјето, но не за секого

0
Еден факт ги издвојува сардините од другите видови риби. Во случај да избегнувате риба поради можна контаминација со жива, можете да јадете сардини...

Еве што внесувате во вашето тело со само една конзерва туна...

0
Сардините се полни со важни хранливи материи, што ги става на прво место кога станува збор за исхраната, вели д -р Џош Екс....