таг: Самуиловата

Самуиловата тврдина, Античкиот театар, црквата „Св. Софија“, Историскиот архив, осветлени во...

0
Самуиловата тврдина, Охридската гимназија „Св. Климент Охридски“, Античкиот театар, црквата „Св. Софија“, Историскиот архив, скулптурата „Фаќач на крст“… се дел од објектите и...