таг: Самоуништувачкото

ОВИЕ ЗНАЦИ САМИ НА СЕБЕ СЕ НАЈГОЛЕМИ НЕПРИЈАТЕЛИ: Дали може да...

0
Самоуништувачкото однесување е израз на нашата темна страна, која произлегува од ниската самодоверба, па дури и омразата кон себе. Таа доаѓа во многу...