таг: самите

Како мудроста се разликува од другите особини?

0
Емпатија. Разбирање на самите себе. Морал. Емоционална стабилност. Овие зборови би требало да опишуваат барем некои од универзалните особини што и се припишуваат...

Како настанале симболите за машкиот и женскиот пол?

0
Самите симболи се антички, а асоцијациите што им се припишуваат датираат од раѓањето на првата цивилизација. Античките луѓе, откако забележале како...

Трите најголеми нарциси во хороскопот: Личности кои не се во состојба...

0
Убаво е да се сакате самите себеси, но некои знаци претеруваат во тоа. Три хороскопски знаци се издвојуваат како најголеми нарциси. Тие...