таг: самарче”

ФОТО: Игор Џамбазов по 46 години повторно се сретна со Дорчо...

0
Кога телевизиска серија „Волшебното самарче” се емитувала на малите екрани сите нејзини верни гледачи денешниот познат актер и шоумен Игор Џамбазов го...