таг: САКАШ

Вистинска љубов или само заљубеност: Како можете да ја препознаете разликата?

0
Да сакаш некого значи да ги прифатиш сите нивни маани Љубовта во последно време малку ја изгуби својата тежина. Го користиме тој...

Ако барем малку го сакаш ВАРДАР, потпиши се!

0
AКО БАРЕМ МАЛКУ ГО САКАШ ФК ВАРДАР, ПОТПИШИ СЕ - ДА ВИДАТ ДЕКА НЕ ИМА МНОГУ !! AКО БАРЕМ МАЛКУ ГО...