таг: Руси

Налудничавите теории на заговор: Руски измамници продаваат уреди за „дечипирање“ после...

0
„Досетливи“ Руси почнале во својата земја да продаваат „уреди за дечипирање“ – што би се користеле за после вакцина против коронавирус. Имено,...