таг: Рот

Рот: Крајно време е да се отворат преговорите со С. Македонија...

0
Германскиот државен секретар за Европа Мајкл Рот денеска нагласи дека е крајно време да се отворат преговори...

Рот – Џачка: Берлин е за страт на преговорите со Тирана...

0
Германскиот министер за Европа, Михаел Рот, кој е во посета на Тирана, на средбата со министерката за...

Рот: Цртањето нови граници е опасен пат

0
Германскиот министер за Европа, Михаел Рот, реагираше на наводите за идеите за прекројување на границите на теоријата...