таг: роковите

Партиите се докажуваат, фирми пропаѓаат, помошта блокирана во Собранието

0
Роковите поминуваат, а ниту една од десетте мерки за кои мора да поминат законски измени во Парламентот, не се изгласани. Најголем проблем за...

Протест на сметководителите пред Владата

0
Итно пролонгирање на роковите за поднесување на годишните сметки и финансиските извештаи, е главното барање на сметководителите...