таг: Роверот Curiosity на

НАСА ги сними облаците над Марс

0
Роверот Curiosity на американската вселенска агенција НАСА фотографираше облаци на Марс. Снимките го прикажуваат движењето на облаците над Црвената Планета, а се направени со навигациската...