таг: Роботикс“

Се проширува семејството на Софија, роботот според кој човештвото треба да...

0
Компанијата „Хансон Роботикс“ од Хонг Конг стои зад еден од најпознатите хуманоидни роботи во светот – Софија, која, меѓу другото, се прослави...