таг: рипка

Политика

0
Фатил Македонец златна рипка и почнал да ја гњави за политика и рибата му вика:– Дај испржи ме жити мајка.

Виц на денот: Политика

0
Фатил Македонец златна рипка и почнал да ја гњави за политика и рибата му вика:– Дај испржи ме жити мајка. ...

Виц на денот: Политика

0
Фатил Македонец златна рипка и почнал да ја гњави за политика и рибата му вика: – Дај испржи ме жити...