fbpx

таг: „Римац

Мате Римац ја презеде компанијата „Бугати“

0
Хрватската компанија „Римац Аутомобили“ вчера ја потврди веста дека компанијата станува мнозински сопственик на француската компанија „Бугати“. Покрај тоа, „Римац Аутомобили“ станува „Римац...