таг: Ридинг

Слаломот во Кицбил за Дејв Ридинг

0
Британецот Дејв Ридинг е сензационалниот победник на трката во слолом, која се возеше во Кицбил. Ридинг, најдобро се снајде во тешките временски...

Германија беше предупредена, требаше да им кажат на луѓето…тврди британски хидролог

0
Професорка по хидрологија на Универзитетот во Ридинг за „Тајмс“ изјави дека европскиот систем за рано предупредување од поплави – „Ефас“, издаде предупредување за...