таг: решавање

ФОТО: Повеќе чудни космички нишки се откриени надвор од нашата галаксија...

0
МОЖЕБИ сме поблиску до решавање на уште една мистерија во универзумот – што претставуваат стотиците џиновски филаменти кои се протегаат низ центарот на...

Радев бара рокови и влез на Бугарите во Уставот

0
Потребен е јасен роковник за решавање на отворените политички прашања, порача бугарскиот претседател Румен Радев на средба со претставници на бугарски...

Кина повика на преговори за Украина и упати критики кон САД

0
Кина денеска го повтори својот повик на преговори за решавање на кризата во Украина, одбивајќи...

Австралија бара реформа на СТО поради зголемените тензии со Кина

0
Светската трговска организација мора да има обврзувачки систем за решавање спорови за решавање на зголемената употреба на...