таг: реченица

„Те сакам“ – 3 хороскопски знаци кои најтешко ја изговараат оваа...

0
„Те сакам“, кратка и едноставна реченица, но воедно и моќна. Не можеме сите толку лесно да ја изговориме, но мора да признаеме...