таг: рехабилитатор

Стефанија Трајческа, специјален едукатор и рехабилитатор: Отсекогаш знаев што сакам да...

0
Специјалниот едукатор и рехабилитатор е стручен човек кој има „супер моќ“, вели младата стружанка, која следејќи си го сонот отворила свој Центар...