таг: ретрограден

Првиот ретрограден Меркур годинава носи „бура“ за три хороскопски знаци

0
Првиот ретрограден Меркур оваа година започнува на 14 јануари и ќе трае до 3 февруари. За трите хороскопски знаци Меркур носи бура...