таг: ретки

Пациентите со ретки болести и нивните семејства заслужуваат правичност, рече д-р...

0
Пациентите со ретки болести и нивните семејства заслужуваат правичност, бидејќи ниту една болест, колку и да е ретка не може да го избрише...

Да нема терапија за ретки или неретки болести, постапката да биде...

0
Да нема терапија за ретки или неретки болести, постапката да биде иста за сите побара д-р Иван Барбов, специјалист невролог и директор на...

Да нема терапија за ретки или неретки болести, постапката да биде...

0
Да нема терапија за ретки или неретки болести, постапката да биде иста за сите побара д-р Иван Барбов, специјалист невролог и директор на...

На пациентите со ретки болести, но и на нивните семејства постојано...

0
На пациентите со ретки болести, но и на нивните семејства постојано им треба помош и поддршка, бидејќи кога страда член од едно семејство...

На пациентите со ретки болести, но и на нивните семејства постојано...

0
На пациентите со ретки болести, но и на нивните семејства постојано им треба помош и поддршка, бидејки кога страда член од едно семејство...

Роналдо има посебен мотив против Германија – сака да ги отстрани...

0
Ретки се оние екипи против кои Кристијано Роналдо играше без постигнат гол. Роналдо денес (од 18 часот) ќе ја предводи Португалија...

Весна Алексовска: Ние со ризични болести си чекаме ред, а во...

0
Претседателката на здружението за ретки болести „Живот со предизвици“ Весна Алексовска, пациент со болест на Гоше е револтирана што лицата со ретки болести...

Ретката болест Гоше доби поштенска марка

0
Здружението на граѓани за ретки болести „Живот со предизвици” заедно со Пошта денеска ја промовираа новата поштенска марка посветена на болеста Гоше, во...