таг: Рестрикциите

И покрај реакциите Косово нема да ги ублажи мерките против Ковид...

0
Косово не се откажува од рестрикциите на прекуграничното движење како мерка против ковид. На третиот ден од одлуката секое влегување на...

Продолжуваат проблемите за транспортерите на граничниот премин Евзони (Богородица)

0
Рестрикциите на грчката Влада и посебните правила за влез во земјата преку граничниот премин Евзони (Богородица), кои важат и за возачите на...