таг: Рената

Рената го има најубавиот поглед на Тиквешко Езеро и тоа право...

0
Рената Јорданова има привилегија да ужива во еден прекрасен двор и тоа распослан непосредно пред Тиквешкото Езеро. Каков поглед! Какво...

Три рецепти од Рената Трајчевска: Брависима!

0
Рената Трајчевска е експертка по италијански јазик, дописничка е на италијанската државна агенција АНЅА, за која работи веќе 20 години, и судски...