таг: рекламаТој

Најдолгата стаза за скијање во светот: Спуштањето трае три и пол...

0
рекламаТој самиот, наводно, сакал да се спушти во Гринделвалд после работа и да ја помине ноќта таму. Секое утро се враќаше на...