таг: реката

Бел кит залута во Сена

0
Бел кит залута во реката Сена во северна Франција, соопштија властите, апелирајќи до луѓето да не му приоѓаат за да не го вознемируваат....

Реката Уна – природен бисер на БиХ

0
Реката Уна е еден од природните убавини на Босна и Херцеговина. А, иако туристите најчесто ја посетуваат лете, сепак, и при ниските температури...

Напукна брана на реката Рур во Германија

0
Странските медиуми јавуваат дека браната на реката Рур во Германија напукнала под притисок на надојдените води, но...