таг: Реиф

Полицијата после 60 години откри кој ја убил малата Кенди Роџерс

0
Во соопштението на полицијата се наведува дека Џон Реиф Хоф се самоубил на 32-годишна возраст, во далечната 1970 година, но неговата...