таг: Резиденс

Влора Марина Резиденс го носи хотелот Мериот со 5 ѕвезди, прв...

0
Влора Марина Резиденс и Мериот Интернешнел го потпишаа договорот што го отвора патот за меѓународно сертифицираниот хотел со 5 ѕвезди во...