таг: резигнирано

Шведските власти признаваат: Ја потценивме короната – не увидовме каков бран...

0
Шведскиот премиер Стефан Левен резигнирано изјави денеска дека официјалните лица кои во текот на првиот бран од пандемијата во Шведска се залагале...