таг: резигнираност

Мијаковски: Штотуку дознавме, млада лекарка од Куманово, двојно вакцинирана, починала во...

0
Мојата резигнираност и револт против „стручната екипа” на Филипче, поради огромниот број на изгубени животи (досега околу 7.500), во ковид болниците на Република...