таг: регулира

Нивото на антитела зависи и од времето во денот кога сте...

0
Нашиот внатрешен часовник регулира многу аспекти во организмот, вклучувајќи го и одговорот на вакцината. Нова студија објавена во списанието „Biological Rhythms“ покажува дека...