таг: револуционерната

БИЗАРНО: Мајкрософт патентираше чет со починати лица

0
Мајкрософт ја патентираше револуционерната технологија преку која луѓето ќе можат да комуницираат со виртуелни лица, па дури и со починати блиски. ...