таг: Ревматоидниот

Разговор со нутриционистката Александра Пренџова: Ревматоиден артритис и како да се...

0
Ревматоидниот артритис е хронично воспалително заболување што ги зафаќа зглобовите, но понекогаш и внатрешните органи, нервниот систем и кожата. Спаѓа во групата...