таг: ревакцинација

Eкспертите сигурни: Eдна вакцина не е доволна, задолжителна е ревакцинација

0
Ќе биде потребна редовна ревакцинација против коронавирусот заради новите варијанти што го прават позаразен и поспособен да го заобиколи човечкиот имунитет, смета Шенон...

Вирусот мутира на секои две недели: Ќе биде потребна редовна ревакцинација

0
Ќе биде потребна редовна ревакцинација против коронавирусот заради новите варијанти што го прават позаразен и поспособен да го заобиколи човечкиот имунитет, смета Шенон...