таг: ребаланс

Владата со првиот ребаланс на буџетот годинава планира да потроши дополнителни...

0
Владата со првиот ребаланс на буџетот годинава планира да потроши дополнителни триста милиони евра од првично планираното. Расходната страна на буџетот е зголемена...