таг: реализирано

„Алкалоид“ има реализирано 121 вработување, инвестиции од над 524 милиони денари

0
„Алкалоид“ има реализирано 121 вработување, инвестиции од над 524 милиони денари и консолидирана продажба од 6,7 милијарди...