таг: реагираат

Во следните 20 дена ќе бидат вакцинирани над 180 илјади пријавени...

0
Голем број граѓани реагираат дека одамна се пријавиле на веб-страницата вакцинација.мк, но се уште не добиле термин за вакцинација. Од Министерството за здравство...