таг: Рачно

Шапката на Индијана Џонс дадена на аукција: Цената постојано расте

0
Рачно изработената шапка што ја носеше Харисон Форд во филмот „Индијана Џонс“ од 1984 година се очекува да биде проценета во опсег...