таг: расцутувањето

Сезона на алергии: Поленот претставува проблем за секоја петта личност

0
Со доаѓањето на пролетта и расцутувањето на растенијата, претежно дрвјата и грмушките кои растат во нашето опкружување, кај чувствителните луѓе може да се...