таг: растечко

Американска компанија, 800 млн долари за Олимпик Лион

0
Американската инвестициска компанија „Eagle Football Holding“ на своето растечко меѓународно портфолио ја додаде контролата врз Лион, пренесе...

Вирусот брзо мутира, нема да се постигне колективен имунитет, тврдат светски...

0
Меѓу научниците постои растечко верување дека имунитетот на стадото кога станува збор за коронавирус нема да се постигне во блиска иднина, бидејќи вирусот...