таг: Растворцева

Интервју со доц. д-р Рада М. Грубовиќ Растворцева: Многу оздравени кои...

0
Доктор Рада М. Грубовиќ Растворцева, специјалист трансфузиолог, супспецијалист хематолог и раководител на Институтот за трансфузиона медицина – Скопје, која во време на...