таг: распространетост

ВИДЕО | Британскиот математичар Јејтс тврди: Коронавирусот во целост би можел...

0
Целата распространетост на коронавирусот што моментално циркулира во светот лесно може да се смести во една обична кока-кола лименка  – пресметал британскиот...