таг: распореди

Премиерката на Финска: Не сакаме ниту нуклеарно оружје, ниту НАТО бази

0
Ако стане членка на НАТО, Финска не сака да распореди нуклеарно оружје или да постави воени бази на својата територија, соопшти...