таг: располоќливите

„Вакцините пружаат заштита и спречуваат ширење на корона вирусот“

0
Врз основа на располоќливите докази утврдено е дека вакцините против Ковид-19 се ефикасни во спречување на ширење на Ковид-19, изјави денеска британскиот министер...